Gulvlægning

Gulvlægning i Aabenraa, Haderslev og Sønderborg

Er gulvene i huset ved at være slidte og grimme, eller synes du bare, det er på tide med et nyt visuelt look? Som professionel snedker- og tømrerfirma udfører vi hos thp snedker- og tømrerforretning professionel gulvlægning. Vi har mange års erfaring med lægning af gulve for private såvel som erhvervskunder i Aabenraa, Sønderborg og Haderslev.

Der er mange ting, man skal tage hensyn til, når der skal lægges nyt gulv. Du skal blandt andet tage højde for undergulvet og eventuelle kabler, rør og andet. Med vores store ekspertise inden for faget, kan vi selvfølgelig være behjælpelige med både råd og vejledning, så du kan opnå det bedste resultat.

thp snedker- og tømrerforretning udfører lægning af de fleste typer gulve, heriblandt gulvlægning af:

  • Trægulve
  • Laminatgulve
  • Klikgulve
  • Plankegulve
  • Parketgulve på strøer

Udover gulvlægning udfører vi blandt andet også ombygning, udskiftning af vinduer og køkkeninventar.

Råd og vejledning om gulvlægning

Vi kører rundt i hele Sønderjylland og vi kommer gerne forbi og laver en vurdering af dit gulv, samt kommer med et professionelt løsningsforslag. Det kan være svært at vælge, hvilken type gulv man skal anvende og hvor mange kvadratmeter der skal bruges. Derfor stiller vi med glæde vores faglige kompetencer til rådighed,  i forbindelse med opmåling og valg af de rette materialer.

Vi står gerne for hele processen, fra lægning af første planke, til dit helt nye gulv ligger klar til anvendelse. Vi sætter altid dine ønsker og behov i første række, og bestræber os på at levere et stykke håndværk i høj kvalitet, som du og din familie kan få glæde af mange år ud i fremtiden. 

Få et uforpligtende tilbud på gulvlægning

Har du yderligere spørgsmål vedrørende gulvlægning? Så sidder vi altid klar med råd og vejledning, så vi sammen kan opnå det absolut bedste resultat.

Kontakt os på telefon 74 61 42 42 eller e-mail torben@thp.dk og få et uforpligtende tilbud, eller udfyld kontaktformularen på siden.

Skriv til os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainformation

thp snedker- og tømrerforretning aps
Lundsbjerg Industrivej 10, 6200 Aabenraa

Kontaktinformation

Telefon: 74 61 42 42
E-mail: torben@thp.dk