Udskiftning af glas

Udskiftning af ruder og glas i huset

Har du en revnet eller punkteret rude eller glas i huset, der trænger til at blive skiftet ud? Hos thp snedker- og tømrerforretning har vi stor erfaring indenfor branchen og kan varetage enhver form for udskiftning af ruder og glas. Vi har base i Aabenraa, men vi kører gerne ud til både private og erhvervskunder i Sønderborg, Haderslev og resten af Sønderjylland.

Er vinduesrammer og vindueskarme i god stand, kan du vælge at udskifte de gamle ruder ud til nye lavenergiruder. Energiruder holder bedre på varmen i huset, ved at sørge for at en større mængde af varmen bibeholdes i huset. På den måde sparer du penge på varmeregningen og beskytter samtidig miljøet.

Trænger hele vinduet til en udskiftning eller overvejer du at få udført en ombygning af huset? thp snedker- og tømrerforretning udfører nemlig en lang række af snedker og tømreropgaver.

Professionel rådgivning ved udskiftning af ruder og glas

Er du i tvivl om, hvad den bedste løsning er for dig, så står vi altid klar med et godt råd og professionel vejledning. Med vores kompetencer som snedker og tømrermester hjælper vi dig med at finde en løsning som du og din familie, kan få glæde af lang tid ud i fremtiden.

Ring og få et godt tilbud på udskiftning af dine ruder

Vi har allerede mange tilfredse kunder i Aabenraa, Haderslev og Sønderborg og vi kan med garanti også være behjælpelige med udskiftning af dine ruder.

Kontakt os på telefon +45 74 61 42 42 eller e-mail torben@thp.dk og få en uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan også udfylde vores kontaktformular på siden, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Skriv til os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainformation

thp snedker- og tømrerforretning aps
Lundsbjerg Industrivej 10, 6200 Aabenraa

Kontaktinformation

Telefon: 74 61 42 42
E-mail: torben@thp.dk