Småreparationer

Småreparationer og snedkeri

thp snedker- og tømrerforretning har mange års erfaring med alle former for snedker og tømrerarbejde. Derfor tilbyder vi også at udføre småreparationer, specialopgaver eller andre snedker løsninger. Bor du i et gammelt eller nedslidt hus, kan der være mange områder der trænger til en hjælpende hånd. Vi udfører småreparationer for kunder i Aabenraa, Haderslev, Sønderborg og omegn.

Som kvalitetsbevidst snedker kan vi desuden fremstille næsten alt i træ, hvis det skulle være nødvendigt at udskifte elementer i huset. Vi kan også specialfremstille andre træelementer til et nyt reolsystem, eller lister og brædder der skal skiftes.

Som professionel snedker og tømrerfirma tilbyder vi udover småreparationer også en bred vifte af andet snedkerarbejde. Vi udfører blandt andet:

Småreparationer udført af kompetent snedker- og tømrerfirma

Uanset om der er tale om enkle småreparationer af husets indre eller ydre inventar, montering af diverse køkkenelementer eller noget helt tredje så står vi hos thp snedker- og tømrerforretning altid klar til at løfte opgaven.

Vi bestræber os på at levere et godt og solidt stykke håndværk, som vores kunder kan få glæde af mange år ud i fremtiden.

Småreparationer som udbedring af forsikringsskader

thp snedker- og tømrerforretning samarbejder med flere forsikringsselskaber. Er dit hus blevet ramt af råd, svamp, vand eller stormskade, står vi for udbedring i samarbejde med dit forsikringsselskab.

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere

Står du og mangler en snedker eller tømrer til at udføre diverse småreparationer i Sønderjylland? Så er thp snedker- og tømrerforretning det helt rette valg.

Kontakt os på telefon +45 74 61 42 42 eller e-mail torben@thp.dk og fortæl os hvad vi kan hjælpe dig med. Du kan også udfylde kontaktformularen på siden her, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Skriv til os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainformation

thp snedker- og tømrerforretning aps
Lundsbjerg Industrivej 10, 6200 Aabenraa

Kontaktinformation

Telefon: 74 61 42 42
E-mail: torben@thp.dk