Montering af vinduer & døre

Udskiftning og montering af vinduer og døre i Aabenraa og omegn

Går du med overvejelser om at få udført en udskiftning eller montering af vinduer eller døre i huset? Så står thp snedker- og tømrerforretning klar til at give en hjælpende hånd. Vi har mange års erfaring med både montering og udskiftning af vinduer og kan derfor levere en løsning i høj kvalitet, som I kan få glæde af mange år ud i fremtiden. Som professionel snedker og tømrer, har vi allerede hjulpet mange tilfredse kunder i Aabenraa, Haderslev, Sønderborg og resten af Sønderjylland med at skifte deres vinduer og døre.

Vi står gerne for at opmåle vinduer og døre og tilbyder samtidig råd og vejledning med hensyn til valg af vinduer, så vi kan finde den helt rette løsning til netop jeres bolig. Vores samarbejdspartnere er nogle af landets førende indenfor deres områder, hvilket er din garanti for et veludført stykke håndværk.

Udover udskiftning og montering af vinduer og døre, tilbyder vi som snedker og tømrer i hele Sønderjylland, at udføre en bred vifte af andre opgaver. 

Vi udfører blandt andet:

Spar penge med en udskiftning og montering af vinduer og døre

Vinduer og døre udgør en vigtig del af husets arkitektoniske udtryk, derfor er det vigtigt at vælge nogle vinduer og døre, der passer med resten af huset. En udskiftning og montering af vinduer og døre kan nemlig hjælpe med at spare penge. Har I gamle vinduer og døre i jeres bolig, kan det sagtens betale sig at få dem udskiftet til vinduer og døre med bedre isoleringsevne. Vinduer og døre der isolerer godt, hjælper med at reducere de høje varmeregninger.

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning og montering af vinduer

Uanset om du skal have udskiftet de gamle nedslidte vinduer, eller du bare synes huset trænger til et frisk pust, så står vi hos thp snedker- og tømrerforretning altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på telefon 74 61 42 42, eller e-mail torben@thp.dk og få en uforpligtende snak. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig så hurtig som muligt.

Skriv til os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainformation

thp snedker- og tømrerforretning aps
Lundsbjerg Industrivej 10, 6200 Aabenraa

Kontaktinformation

Telefon: 74 61 42 42
E-mail: torben@thp.dk