Køkkeninventar

Køkkeninventar og montering af køkken

Som et professionelt snedker- og tømrerfirma med over 35 års erfaring i branchen, har vi hos thp snedker- og tømrerforretning de faglige kompetencer til at varetage enhver type køkkenopgave. Uanset om der er tale om montering af diverse køkkeniventar, opmåling og montering af bordplade og køkkenvask, eller montering af hele køkkenet, så klarer vi opgaven. Vi udfører montering af køkken og køkkeninventar for private, såvel som erhvervskunder i Aabenraa, Haderslev, Sønderborg og resten af Sønderjylland.

Kunne du tænke dig at give køkkenet et visuelt løft, eller drømmer du om et helt nyt køkken, kan vi være behjælpelige med råd og vejledning.

Vi udfører blandt andet:

  • Montering af køkkenelementer
  • Montering af bordplade og køkkenvask
  • Tilpasning af køkkeninventar
  • Renovering af køkken
  • Montering af nyt køkken

Udover montering af køkken og inventar, tilbyder vi også ombygning, udskiftning af vinduer og døre, gulvlægning og småreparationer.

Montering af køkkeninventar med høj kvalitet i fokus

Hos thp snedker- og tømrerforretning bestræber vi os på at levere det bedst mulige stykke håndværk. Derfor er det utrolig vigtigt for os, at dit køkken står fejlfrit og uden mangler, når vi monterer dit køkken. Vi samarbejder med nogle af de førende levendører og fagfolk i Danmark, hvilket er din garanti for et stykke håndværk i højeste kvalitet.

Ring og få et uforpligtende tilbud på køkkeninventar og montering af køkken

Vi udfører køkkenmontering og andre køkkenopgaver, uanset hvor stor eller lille opgaven er. Hvis du er i tvivl om det er en god ide, at få monteret et helt nyt køkken, eller om du kan nøjes med renovering af enkelte køkkenelementer, så tilbyder vi gerne råd og vejledning så du kan træffe det rette valg.

Kontakt os på telefon +45 74 61 42 42 eller e-mail torben@thp.dk og få et uforpligtende tilbud på køkkenmontering.

Skriv til os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainformation

thp snedker- og tømrerforretning aps
Lundsbjerg Industrivej 10, 6200 Aabenraa

Kontaktinformation

Telefon: 74 61 42 42
E-mail: torben@thp.dk