Ombygning og tilbygning af hus i hele Sønderjylland

Er det på tide at få udvidet pladsen i boligen, eller kunne du tænke dig at udnytte den nuværende plads til dets fulde potentiale? Hos thp snedker- og tømrerforretning udfører vi professionel ombygning eller tilbygning, der kan give huset et frisk pust og få det meste ud af de indvendige kvadratmeter. Som kvalitetsbevidst snedker og tømrer servicerer vi både private og erhvervskunder i Aabenraa, Haderslev, Sønderborg og Sønderjylland.

thp snedker- og tømrerforretning har mange års erfaring med ombygning og tilbygning af huse. Vi stiller gerne vores faglige kompetencer til rådighed og tilbyder professionel råd og vejledning, så vi sammen kan nå frem til det bedste mulige resultat. Det vigtigste for os er kundens tilfredshed, og netop derfor værdsætter vi den gode dialog med dig gennem hele byggeprojektet. Ligeledes kan du vide dig sikker på, at vi altid overholder vores aftaler.

I forbindelse med ombygning og tilbygning af hus, udfører vi en lang række andre snedkeropgaver. 

Vi tilbyder blandt andet at stå for:

En ombygning af hus er billigere end at flytte

Det kan være værd at overveje, at få udført en ombygning hvis du trænger til en fornyelse af husets indre rammer. En ombygning af huset er ikke bare billigere end at flytte, men du bliver også i det samme nabolag og skal ikke bruge tid på at flytte alt inventar. Med en professionelt udført ombygning af huset, øger du samtidig ejendommens værdi, hvis du en dag skal sælge huset.

Når vi udfører en ombygning eller tilbygning af hus, samarbejder vi altid tæt sammen med dig, om at skræddersy en løsning, der opfylder dine nøjagtige ønsker og behov. Vi har naturligvis styr på alle de gældende regler for udførelse af en ombygning eller tilbygning og sørger derfor for, at hele processen forløber uden problemer.

Kontakt os og få et godt tilbud på ombygning eller tilbygning

Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder i Aabenraa og omegn med ombygning og tilbygning af hus, og vi kan med sikkerhed også hjælpe dig. Vi sidder altid klar med råd og vejledning, samt et professionelt løsningsforslag.

Kontakt os på telefon 74 61 42 42 eller e-mail torben@thp.dk og få et uforpligtende tilbud på ombygning eller tilbygning. Du kan også udfylde vores kontaktformular med de relevante informationer, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Skriv til os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainformation

thp snedker- og tømrerforretning aps
Lundsbjerg Industrivej 10, 6200 Aabenraa

Kontaktinformation

Telefon: 74 61 42 42
E-mail: torben@thp.dk